- Jobber med en rekke transfers

Brendan Rodgers påpeker at det jobbes hardt i kulissene for å styrke spillerstallen foran 2012/13-sesongen. Manageren håper å få sluttført en rekke avtaler før overgangsvinduet stenger.

Liverpool har blitt linket til mange spillere i sommer, men foreløpig har klubben kun hentet inn Fabio Borini. Brendan Rodgers har imidlertid tro på at han får spillerne inn flere spillere før overgangsvinduet stenger.

- Det pågår mye godt arbeid, selvsagt av styret, men spesielt Ian Ayre gjør mye arbeid i kulissene. Jeg har regelmessig kontakt med våre amerikanske eiere, og spesielt Mike Gordon fra Fenway Sports Group, sier Brendan Rodgers til Liverpoolfc.com.

- Når det er en klubb som Liverpool, vil prisene alltid øke. Jeg har hele tiden følt at det er viktig å få den troppen vi ønsker ved begynnelsen av sesongen. Jeg håper i hvert fall så er tilfelle innen overgangsvinduet stenger.

- Det er mange spekulasjoner. Jeg har sett hundrevis av navn linket til Liverpool, og det er veldig få at dem som engang er i nærheten av å komme hit eller som vi har sett på.

- Uheldigvis for supporterne må de lese og finne seg i dette. Men budskapet er at det pågår mye arbeid, med en rekke avtaler. Forhåpentligvis kan vi få disse sluttført innen utgangen av august.