- Joe flyr ut sammen med oss

En talsmann for det walisiske fotballforbundet bekrefter at Joe Allen flyr til Serbia sammen med resten av den walisiske landslagstroppen. Ingen debut for Bijev.

Allen setter kursen mot Serbia sammen med Wales sin landslagstropp i dag, etter å ha blitt friskmeldt etter sin virussykdom. Nå viser det seg også at midtbanespilleren har slitt med en liten lyskestrekk.

Allen var sengeliggende med en virussykdom som resulterte i feber da Wales tapte for Beliga på fredag, men han skal nå ha ristet av seg sykdommen og vil gå ombord på flyet som tar waliserne til Balkan i dag, etter at Wales sitt medisinske støtteapparat rapporterte at Allen har blitt bedre i løpet av helgen.

- For øyeblikket er Joe fortsatt i troppen og vil fly til Serbia sammen med oss, uttaler en talsmann for det walisiske landslaget til Daily Mail.

Avisen melder at Liverpools midtbanespiller også slet med en liten lyskestrekk i forrige uke, men den skal ikke volde stor bekymring.

Ingen debut for Bijev
Det ble ingen Start-debut for Villyan Bijev i helgen. Amerikaneren ble sittende på innbytterbenken gjennom hele kampen da Start spilte 3-3 mot Tromsdalen hjemme på Sør Arena i går.