- Juleprogrammet kan bli avgjørende

Det spilles mange kamper de nærmeste ukene, og assistentmanager Colin Pascoe tror det er en periode som kan bety mye i Premier League. LFC forberedt på suspensjon for Suarez, og West Ham.

- Mange har spurt det spørsmålet, sier Pascoe til Liverpoolfc.com om folk som lurer på hvorfor ligaen er så jevn poengmessig denne sesongen.

- Manchester United, Manchester City og Chelsea, da har hele tiden vært favorittene som de andre må slå. Andre lag har ikke det presset, men kan gå ut og uttrykke seg. Det gjenstår å se hvem som fremstår som de sterkeste, og hvor julen kan bli avgjørende da det spilles tre-fire kamper.

Liverpool møter West Ham, Aston Villa, Fulham, Stoke, QPR og Sunderland i løpet av den nærmeste måneden, og Pascoe mener de røde er godt forberedt.

- Vi kunne se sist lørdag (mot Southampton), hvordan guttene spilte pasningsspill og skapte sjanser. Det var et nytt skritt framover i forhold til hvordan vi ønsker å spille på Anfield. Det har hele tiden vært fremgang, det er slik vi ser det.

- Vi ser fram til West Ham, Aston Villa, alle de kampene som nå kommer i rask rekkefølge. Måten vi nå spiller på skal gjøre at vi står godt rustet.

- Han har vært fantastisk denne sesongen, slik at det er klart at han vil være et enormt tap for oss mot West Ham, fortsetter Colin Pascoe om det faktum at Luis Suarez er suspendert til kampen i ettermiddag.

- Vi har imidlertid visst en stund at han hadde fire gule og at det kunne skje når som helst. Nå har det skjedd og vi må bare håndtere det. Vi har snakket om forskjellige måter å spille på, hvem som skal spille lengst fremme eller bak spissen.

- Det vil gi en annen en mulighet til å spille på topp. Slik vi fremstår og med de spillerne vi har, kan vi tilpasse oss dette.

- Vi vet at du kommer til å være fysiske, West Ham vil være et lag som ønske å legge press på oss. De vil slå plenty av baller inn i straffefeltet og vi må være sterke både fysisk og mentalt. Hvis vi står opp mot det og spiller vårt pasningsspill, da vil vi greie å håndtere dette.