- Klubben og supporterne er viktigst

Dalglish takker supporterne for støtten han har fått på sosiale medier etter avskjedigelsen. Han sier klubben er viktigere enn hans person. Ber fansen støtte laget, spillerne og etterfølgeren.

Kenny Dalglish' tid som manager var forbi i går etter kun 16 måneder i sjefsstolen. Han takker supporteren for alle støttemeldingene.
- Responsen fra supporterne på sosiale medier har vært overveldende og veldig, veldig rørende. Liverpool er fortsatt en flott klubb, fortsatt en klubb som bør ha troen på den som kommer inn etter meg, sier Kenny Dalglish til Liverpool Echo mens han ferierer i Spania.

- Forhåpentligvis vil de støtte den personen så bra som de har støttet meg, og det har vært fantastisk. Støtten som supporterne ga, hadde stor innflytelse på at vi vant Carling Cup-trofeet.

- For å være ærlig har spillerne i de fleste kampene denne sesongen kommet ut med æren i behold. De har gjort ære på seg selv og klubben.

Kenny Dalglish hentet unge spillere som Andy Carroll og Jordan Henderson.
- Man skal ikke undervurdere presset det er på en gutt som kommer for å spille for Liverpool. De skal ha ros for det de har gjort i sitt første år.

- Det er nå lagt et stort grunnlag som det kan bygges videre på. Supporterne, ikke bare mot meg, men mot alle, har alltid gitt fantastisk støtte til laget, og det bør ikke forandres. Ingen bør undervurdere rollen Liverpool-supporterne spiller eller verdsettelsen spillerne har for supporterne.

- Fire spillere er i Roy Hodgsons Englandstropp til EM 2012, og Jordan Henderson er på venteliste,  og det er honnør til spillerne. Det er fantastisk for klubben og spillerne, og jeg håper de representerer alle godt.

- Fansen vil alltid stå ved Liverpool Football Club og støtte spillerne, laget og personen som kommer til å bli klubbens neste manager. Det er slik fansen har blitt oppdratt, og det er slik det bør fortsette.

- For meg kommer det selvfølgelig til å bli annerledes, det å ikke være involvert på den måten jeg har vært. Men det betyr ikke at jeg ikke ønsker at Liverpool skal gå hen og være meget suksessfulle. Og det er det samme for enhver som kommer til klubben.

- Det Liverpool FC fortjener og det supporterne fortjener er langt viktigere enn meg.

Kenny Dalglish ber supporterne ikke forhåndsdømme eierne etter avskjedigelsen av ham.
- Jeg vil håpe at de ikke forhåndsdømmer nå. Eierne har sine egne grunner til å gjøre det de har gjort. De kom inn for å hjelpe klubben i en tid da den ikke var i god stand. De har forbedret den, tatt den fremover og gjør det beste de kan.