- Konsentrasjonssvikt mot slutten

Brendan Rodgers irriterer seg over konsentrasjonssvikten mot slutten av kampen mot Young Boys, som førte til at sveitserne fikk utligne to minutter før full tid.

Med seier i kveld ville Liverpool ha vært klare for cupspillet i Europa League. Nå må de reise til Italia og ta poeng fra Udinese, samtidig som de må ha et minst like godt resultat som Young Boys får hjemme mot Anzhi, om det skal bli avansement fra gruppen.

Young Boys sitt utligningsmål kom etter at sveitserne hadde fått kontre nærmest uhindret.


- Spillerne ga alt. Laget gjorde en helhjertet innsats mot et godt lag. Men vi tok ledelsen to ganger i kampen, og misbrukte en rekke sjanser i tillegg, så å slippe inn et slikt mål som vi gjorde mot slutten av kampen var svært skuffende, oppsummerer Liverpool-manageren.

- Vi ledet 2-1, og det var bare 3-4 minutter igjen å spille. Da må vi kontrollere kampen bedre. Vi må vise at vi kan håndtere kampsituasjonen bedre. Det var den eneste skuffelsen, la han til.

- Jeg forteller dere det samme som jeg fortalte til spillerne. Vi får en sjanse til å skyte i en ende av banen, og så bare spaserer vi tilbake i det 87.minutt. Oussama forsøker å nå ballen, men så jobber Young Boys seg opp til vårt straffefelt helt uhindret. Det var et skuffende mål å slippe inn når du analyserer det, uttalte Rodgers til pressekorpset etter kampen.

- Det handler om å håndtere kampen på det stadium. Vi ledet, og da trenger vi ikke kaste mange mann i angrep og la forsvaret vårt bli isolert. Det er noe vi må forbedre oss på.

Om siste runde i Europa League i desember, der Young Boys er vertskap for Anzhi Makhachkala, mens Liverpool gjester Udinese, har Rodgers følgende å si.

- Det er ikke så komplisert. Vi må få et godt resultat, og matche resultatet til Young Boys. Ideelt sett skulle vi ha kvalifisert oss for cupspillet i kveld, men det gjorde vi ikke. Så nå faller avgjørelsen i siste kamp, og vi må kontrollere vårt eget spill bedre da.