- Kuyt vil tilbake til Feyenoord

Dirk Kuyt har ytret ønske om å returnere til gamleklubben Feyenoord, i følge en gammel lagkamerat. Han kan forlate de røde for £1m denne sommeren.

Ryktene om at dette er Dirk Kuyt sin siste sesong på Merseyside har versert en stund. Spesielt etter at det ble kjent at nederlenderen har en klausul i kontrakten han underskrev i fjor, som sier han kan forlate de røde for en klubb utenfor Premier League for så lite som £1 million - har gjort at 31-åringen stadig har blitt linket til Bundesliga og Hamburg.

Men i følge Chelsea-spilleren Salomon Kalou, som var Dirk Kuyt sin lagkamerat i Feyenoord i perioden fra 2003 til de begge dro til engelsk fotball i 2006, er det tilbake til Feyenoord han ønsker seg.

- Dirk har fortalt meg at han ønsker å returnere nå. Dirk har sagt til meg at jeg også må bli med, og at vi begge må dra tilbake til Feyenoord, sier Kalou i et intervju med nederlandsk fjernsyn. Kalou selv er Bosman-spiller, og har blitt linket til Liverpool og Arsenal denne våren.

Det blir hevdet at Feyenoord har gitt Dirk Kuyt et lukrativt tilbud for å komme tilbake, og Kuyt har fremdeles en stor stjerne i Rotterdam etter å ha scoret 71 mål på 101 kamper for klubben.