- Laget begynner å fungere

Brendan Rodgers er imponert over målraten til Luis Suarez, men mener at seieren over Wigan først og fremst var et resultat av glimrende laginnsats.

- Luis har gjort flere mål på egenhånd denne sesongen. Han er en målscorer av rang. Han er helt fantastisk, og blant de beste i verden, men ingen har nevnt Jose Enrique. Hans eksplosive løp, hvor han skar innover og vektet pasningen sin helt riktig, uttaler Rodgers til Liverpool Echo.

- Mottaket og avslutningen til Luis var strålende, og målscorere får alltid honnøren, men jeg synes hele laget skal ha honnør, fordi jeg synes alle var strålende, fortsetter han.

- Raheem Sterling må også få ros for det første målet. Det var en vidunderlig kombinasjon, men måten han vekter pasningen sin på er fantastisk. Han legger alt til rette for en flott, flott avslutning. Det handler om selvtillit, jobbing på treningsfeltet og spilleren. Han har stor tro på seg selv. Han trives i jobben, og det reflekteres i spillet hans.

- Raheem sto egentlig bak to mål mot Wigan. Pasningen han la til Luis i forkant av 1-0 og skuddet hans som ble blokkert i forkant av Jose Enriques scoring. Det var ganske enkelt.

- Er du angrepsspiller er oppgaven din enkel. Den består i enten å score mål eller skape mål, i tillegg til at du må fungere defensivt. Gutten har vært strålende. Vi må bare utvikle ham videre.