- Legene fornøyd med rehabiliteringen

Lucas Leiva opplyser at alt går etter planen i rehabiliteringen. Legene er fornøyd med fremgangen. Takker for støttemeldinger på Twitter.

Lucas Leiva måtte gjennomgå en operasjon etter at han pådro seg en korsbåndsskade mot Chelsea i ligacupen i november. Midtbanespilleren skrev på Twitter i forrige uke at han håper å rekke sesongstarten. Legene er fornøyd med hvordan rehabiliteringen har gått så langt.
- Det går bra. Kneet har respondert meget bra etter operasjonen, sier Lucas Leiva til Liverpoolfc.tv.

- Det er fortsatt en lang vei å gå, men alt går som planlagt. Legene er meget fornøyd med min fremgang.

Lucas Leiva har vært på alle Liverpools hjemmekamper etter at han returnerte til Merseyside fra operasjon og rehabilitering i Brasil.
- Jeg er alltid involvert når det er hjemmekamper. Jeg har ikke gått glipp av en eneste. Det er viktig. På daglig basis her på Melwood synes jeg det er viktig å være med å forsøke å gi lagkameratene en positiv melding og hjelpe på en hvilken som helst måte. Jeg er alltid på Anfield for å støtte dem.

- Dette er min første skade siden jeg kom til Liverpool. Det har vært så frustrerende fordi jeg ville like å være på banen og hjelpe mine lagkamerater.

Han har fått mange støttemeldinger underveis.
- Det er en blanding av alle – supportere, lagkamerater, leger og min familie. Alle har stått sammen, og det har utgjort en stor forskjell for meg. Meldingene jeg har mottatt, spesielt på Twitter, har vært meget gode. Det holder humøret oppe og gjør det lettere i rehabiliteringen.