- LFC forlater deg aldri

Den røde legenden Steve Nicol har bodd i området hvor Liverpool nå har base i USA i mange år, og har gitt sin støtte til sin tidligere klubb og den nye manageren Brendan Rodgers.

Skotten kom til Boston Bulldogs som spiller i 1999, hvor han snart ble trener før han tilbrakte ti år i den øverste amerikanske ligaen som manager for New England Revolution. Det var derfor en kort tur for Nicol da han besøkte spillere og stab under en treningsøkt på Harvard.

- Det er fantastisk å se guttene, forteller Steve Nicol til Liverpoolfc.com. – Det bringer tilbake minner om å være avgårde på pre-season. Jeg er bare glad for at jeg ser på og ikke må løpe omkring. Når du har vært involvert med Liverpool, da forlater det deg aldri, det blir værende hos deg.

- Noe av det som er bra her, spesielt i Bosten, er at de elsker sin sport – om det er fotball, basketball eller hva det måtte være. De vil la deg være i fred, karene vil få mulighet til å slappe av etter at de har avsluttet trening, de behøver ikke å måtte gjemme seg. De får anledning til å konsentrere seg om hva de er her for.

- Brendan har kommet inn og vi må nå gi ham hundre prosent støtte og forhåpentligvis kan han bringe oss oppover tabellen å få inn noe sølvtøy, fortsetter Stevie Nic om det faktum at Liverpool har fått ny manager.

- Ved å høre på hva han sier på fjernsyn og i pressen, har han beina plantet på bakken. Det må du ha hvis du er i en stor klubb, du behøver å ta gode avgjørelser og si de rette tingene på det rette tidspunktet, noe han gjør.

- Jobben starter på sesongens første dag. Dette er en lett tid for trenere, hvis det ikke går så bra vil det ikke telle noe og det er bra. Jeg er imidlertid sikker på at han vil gjøre det bra når de store kampene begynner og jeg vil definitivt støtte ham hundre prosent.

- Jeg tror ikke forventningene vil forandre seg, du må komme deg til Champions League. Det er hvor alle ønsker å være og det er hvor Liverpool ønsker å være.

- Jeg er sikker på at Brendan også har et øye for å komme tilbake til Champions League, men hvis han kan skape et lag som underholder, som får resultater, og en kommer nærme en plassering til Champions League da vil det være en god første sesong for ham.

- Jeg var heldig som var i Revolution i ti år, svarer Nicol om sin fremtid. Han ble løst fra stillingen som manager i fjor. – Vi skilte lag fordi laget ikke gjorde det så bra. Det er slik det fungerer. Jeg ivrer imidlertid etter å komme tilbake og vinne noen kamper.

- Jeg tror min familie vil foretrekke at vi ble i Amerika, men jeg har alltid sagt at du vet aldri i fotball og det var slik vi endte opp her.