- Liverpool er en toppklubb

Norwich-manager Paul Lambert sier hans lag står overfor en meget vanskelig kamp mot Liverpool selv om Anfield-klubben har vist svak form i ligaen og har en FA-cupfinale i tankene.

Liverpool og Norwich barker sammen på Carrow Road i morgen. Avspark er klokken 18.30 skandinavisk tid. Lagene spilte 1-1 på Anfield i oktober. Liverpool var det førende laget og tok ledelsen ved Craig Bellamy, men Grant Holt headet inn utligningen. Liverpool har siden vunnet Carling Cup og er i finalen i FA-cupen, men i ligaen har det gått meget trått. Norwich-manager Paul Lambert tar likevel ikke lett på oppgaven mot Liverpool.
 - De har gode spillere, og katalysatoren er Steven Gerrard. Han står frem, og selv om du trenger alle til å lede et fotballag, er han klart en toppspiller, det er sikkert, sier Paul Lambert til Norwich’ offisielle nettside.

- Vi må spille på vårt beste, og som en hver annen kamp skal vi forsøke å vinne den. Jeg har ikke noe problem med å løfte spillerne grunnet motstanderen vi møter. Det vil heve dem.

- Liverpool er et topplag, de har utmerkede spillere og deres historie gjør dem til en stor klubb, så vi må heve oss fra forrige uke.

Norwich tapte 0-2 borte mot Blackburn i forrige kamp. Før det ble det hjemmetap 1-6 mot titteljagende Manchester City.
- Manchester City-kampen var kanskje en kamp for mye for oss fordi vi hadde møtt Everton, Spurs og så Man City. Vi hadde tre store kamper, noe som kanskje krevde sitt.

- I Blackburn-kampen synes jeg energien var der, men vi presterte ikke på det nivået som vi har satt oss selv. Det er bare to kamper, men vi må slå tilbake. Jeg er sikker på at vi kommer til å gjøre det i morgen.

Liverpool spiller FA-cupfinale neste helg, men Lambert er ikke i tvil om at de røde fortsatt vil utgjøre en trussel og være fokusert på tre poeng på Carrow Road.
- Det kommer til å bli meget vanskelig. Uansett hvilken måte du ser det på, så er Liverpool fortsatt en toppklubb.

- De vant Carling Cup og er i finalen i FA-cupen, samt har noen toppspillere og en enorm fanskare. De er fortsatt et fabelaktig lag. Folk bør ikke undervurdere dem.

- Jeg så dem mot QPR for et par måneder siden. I 20 minutter var de nådeløse. Du tenkte etterpå: «Hvordan klarte de å tape?» I de første 20 minuttene eller mer var de nemlig fremragende.

- Kenny sa selv at opptredenene har vært gode, men at resultatene har gått mot dem, og det kan skje til tider. Men som jeg sa tidligere, jeg er under ingen illusjoner om hvor vanskelig dette kommer til å bli..