- Liverpool kan være med i toppen

Før de rødes møte med Tottenham i morgen, får Brendan Rodgers skryt av kamerat og Spurs-sjef André Villas-Boas.

Den tidligere Porto- og Chelsea-manageren har nemlig stor tro på at nordiren vil løfte Anfield-klubben tilbake til gamle høyder. Han lar seg ikke blende av at det er blitt mange poengdelinger hos de røde den siste tiden.

– Liverpool er i god form for øyeblikket. Det ideelle for dem ville selvsagt vært å vinne istedenfor å spille uavgjort, men i mange kamper har de vært svært nær seier – uten å ha fått resultatet de ønsket, sier 35-åringen, ifølge ESPN.

– De befinner seg i en merkelig posisjon på tabellen, men distansen mellom lag midt på tabellen er veldig kort, så mye kan forandres på liten tid, og de kan plutselig være med i toppen.

– Styrken til klubben og kvaliteten til spillerne gjør at jeg tror de etter hvert vil hevde seg i kampen om de øverste plasseringene.

Portugiseren tror Liverpools manager har en positiv tid i vente.

– Første gang jeg møtte på Brendan, var på et vanlig trenerkurs. På den tiden tenkte vi nok ikke på at vi kom til å krysse veier i fremtiden.

Men det gjorde de. Rodgers fikk jobben som juniortrener under José Mourinho i Chelsea – samtidig ansatte Mourinho landsmannen Villas-Boas til å speide på motstanderlag.

– Jeg møtte ham igjen da vi var i Chelsea i 2004. Han var der som sjef for juniorene, og han har gjort det veldig bra siden den gang. Han startet sin karriere på riktig tidspunkt, men fikk en tøff periode i Watford. Han slo tilbake i Reading og Swansea, og nå er han i en posisjon han virkelig fortjener, og fremtiden hans er lys.