- Liverpool kjemper om topp fire

Sunderlands manager Martin O’Neill tror de røde fra Anfield fortsatt er med i kampen om en plass til Champions League, og forventer en tøff oppgave foran eget publikum på lørdag.

- Liverpool har plusset på denne sesongens Carling Cup til deres premiesamling og dette vil ikke bli lett for oss, forklarer O’Neill til Sunderlands hjemmeside.

- Til tross for tapet mot Arsenal, vil Liverpool fortsatt ha plenty med selvtillit. De vil ikke ha gitt opp å komme blant topp fire da det fortsatt er jevnt nok.

- Liverpool er et veldig bra lag som vil gi oss en tøff oppgave.

Sunderland har bare tatt et poeng på de tre siste ligakampene, etter man tapte 2-1 hjemme for Arsenal, røk 4-0 i West Bromwich, før det ble 1-1 borte i lokaloppgjøret mot Newcastle sist helg.

- I nesten hver eneste kamp vi har spilt har vi spillemessig holdt bra følge, understreker manageren.

- Selv i kamper på Stamford Bridge og White Hart Lane, hvor vi tapte mot to meget gode lag, hadde vi en sjanse, spesielt mot Chelsea.

- Det er veldig oppmuntrende. Jeg tror det er kamper i en sesong hvor en aldri vil være med, fra start til slutt, uansett hva du gjør. Det er ikke noe å gjøre med og jeg tenker spesielt på kampen mot West Bromwich Albion.

- Men hvis det er den eneste glippen som vi har hatt over de siste månedene, da er ikke det så verst.