- Luis er i ferd med å finne formen igjen

Dirk Kuyt ser tegn på at Luis Suarez er i ferd med å finne toppformen igjen, og forventer flere scoringer fra uruguayaneren i tiden som kommer. Liverpool Echo skriver at Suarez sannsynligvis klarer å riste av seg skaden han pådro seg mot Stoke i tide til å spille mot QPR i kveld.

- Jeg snakker mye med Luis, og han har alltid vært fornøyd med klubben, med supporterne og sine lagkamerater. Alle støttet ham i en vanskelig periode for ham her. Jeg har aldri hatt noen følelse av at han har vært misfornøyd med noe her i Liverpool. Han hadde en veldig tøff tid etter det som skjedde med ham, men han har lagt alt det bak seg nå, sier Kuyt til Echo.

- Han har sagt at han gladelig forsetter i klubben og forhåpentligvis blir han her i lang tid fremover, legger nederlenderen til.

Suarez har slitt med å finne tilbake til toppformen etter sin lange utestengelse, men nå ser Kuyt tegn på at det begynner å løsne for spissen.

- Luis spilte en fantastisk kamp mot Stoke og gjorde et mål i verdensklasse. Han har aldri vært langt unna toppformen, men når du ikke gjør mål som spiss vil folk snakke om deg.

- Selv om han ikke gjorde mål en periode, skapte han sjanser og var litt uheldig som ikke kom på scoringslista.

- Jeg tror Luis nærmer seg toppformen nå, og forhåpentligvis vil han score jevnt og trutt fremover. Jeg er sikker på at han vil skape flere sjanser mot QPR, og dersom han scorer mål vil det hjelpe oss enda mer.

Echo slår fast at Glen Johnson og Craig Bellamy må stå over kveldens kamp, grunnet skader i baksiden av leggen.

Echo støtter også opp om Liverpool Daily Post sine opplysninger om at Martin Kelly sannsynligvis blir spilleklar til kveldens kamp, etter smellen han fikk mot Stoke. Skulle han mot formodning ikke bli det, kan Jon Flanagan få en sjanse på høyrebacken.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken.