- Luis har forstått rollen sin nå

Brendan Rodgers sier at Luis Suarez nå forstår rollen sin i laget bedre enn tidligere, og mener det er grunnen til at han scorer så hyppig for tiden.

- Jeg tror det som har skjedd er at han nå passer til rollen og hvordan laget fungerer. Han baserer ikke lenger spillet sitt på å vinne andreballer. Nå baserer han det på bevegelser og smarthet i og rundt straffefeltet, uttaler Rodgers til Liverpool Daily Post.

- Spiller nummer 9 er alltid et referansepunkt for laget, om det er gjennom scoringer eller på andre måter. I Luis har vi en all-round-spiller.

- Vi ønsker å jobbe hardt og legge presset høyt i banen, og dersom du har en nummer 9 som ikke er med på dette vil det bli vanskelig for deg. Da vil ikke laget fungere. Luis gir oss virkelig tilstedeværelse høyt i banen.

- Målscorere vil alltid få honnøren, men jeg synes hele laget skal ha honnør for helgens seier. Hele laget var strålende. Jeg mener at vi nå har flere spillere som kommer på løp inn i feltet, og spillerne forstår sine roller i laget bedre nå.