- Må beholde troen på det vi gjør

Målsettingen var en Champions League-plass denne sesongen, men Kenny Dalglish sier det alltid ville ta mer enn åtte-ni måneder å skape et topplag. Han forventer å se de røde kjempe i toppen i løpet av de neste få årene.

Eier John W Henry uttalte i august at hovedmålet for sesongen var å komme tilbake i Champions League, men i øyeblikket ligger Liverpool 10 poeng bak Arsenal på 4.plassen. Liverpool har imidlertid vunnet Carling Cup og er i kvartfinalen i FA-cupen. De helrøde ser ut til å måtte nøye seg med Europa League-spill neste sesong.
- Folk bør ta en intelligenssjekk. Noen ser bare på ligatabellen, men det er et større bilde enn det, sier Kenny Dalglish til Mail on Sunday.

- Det finnes to andre turneringer som folk sier blir behandlet respektløst. Det å bare vurdere ligaplasseringen er respektløst overfor cupene.

- Alle vil ha et ulikt perspektiv og flytter målstengene for å vurdere om vi beveger oss fremover eller ikke. Det viktigste for oss er fremgangen klubben har gjort. Kommersielt har vi tatt steg. På banen har vi beveget oss fremover og det er klart at de har gått fremover med de yngre spillerne og akademiet.

- Dette ville aldri bli snudd på åtte eller ni måneder, men vi må fortsette å ha tro på det vi gjør. I løpet av de neste få årene må vi kjempe med eliteklubbene i dette landet.