- Må bli nådeløse foran mål

Joe Cole er ikke fornøyd med hvordan de røde har gjort det offensivt, og maner lagkameratene til å jobbe med avslutningene.

- Det var frustrasjon i garderoben etter Stoke-kampen. Vi følte vi burde ha avgjort kampen med alle de sjansene vi hadde, sier den skadeforfulgte 30-åringen, ifølge Sky Sports.

Liverpool spilte sin andre 0-0-ligakamp på rad mot Stoke i helga, tross massiv ballbesittelse og mange sjanser. Cole skjønner at folk setter spørsmålstegn ved Anfield-klubbens uttelling.

- Jeg forstår kritikken vi får for å ikke klare å sette ballen i mål. Vi gjorde alt rett, utenom å score. Nå har vi tid til å jobbe med avslutninger, ettersom det er to uker før neste kamp, noe vi ser frem til.

- Det er mye vi må forbedre, men vi er nødt til å se positivt på det. Vi tapte ikke og vi holdt nullen, noe som var viktig, i og med at det er en stund siden sist. Nå må vi bare få det til fremover.

- Jeg vet mange spillere skal ut på landslagsoppdrag, men vi har to treningsuker til rådighet, hvor vi skal jobbe med oppgavene våre i og rundt boksen.

- Forhåpentligvis kan vi plukke tre poeng hjemme mot Reading og så få et resultat på Goodison Park (Everton).

Cole følte ungguttene Suso, Raheem Sterling og Andre Wisdom gjorde det bra, tross de fysiske utfordringene mot hardkjempende Stoke.

- Det var en viktig kamp for de unge spillerne, og jeg syntes igjen de var veldig gode. Jeg tror man er nødt til å prøve seg mot Stoke. De er store, sterke spillere som elsker å måle krefter med andre.

- For min egen del, var det briljant å være tilbake. Man er alltid nervøs med hensyn til hamstringen i comebacket. Men jeg følte meg fin, og nå ser jeg frem til to uker hvor jeg kan løfte kampformen.