- Målet burde ha vært godkjent

Glen Johnson hevder at Jose Enriques mål mot Swansea ikke skulle ha vært annullert for offside, og mener at Liverpool ble snytt for seieren på Liberty Stadium.

Enrique satte ballen i nettet 11 minutter før pause, men scoringen ble kontroversielt annullert for offside. Glen Johnson mener at avgjørelsen var feil.

- Jeg har sett situasjonen om igjen, og jeg mener at målet burde ha vært godkjent. Det er ikke luft mellom Jose og den siste forsvareren. Føttene hans er på linje med forsvareren. Armen hans er offside, men du kan ikke score med armen. Dersom det er en del av kroppen du ikke kan score med, teller det ikke, uttaler Johnson til Liverpool Echo.

- Jeg har alltid levd i den tro at når det er hårfine marginer det er snakk om så er det meningen at avgjørelsen skal gå i favør angrepsspilleren, legger han til.

- Det var frustrerende for oss. Jeg kan ikke forstå hvorfor linjemannen viftet for offside. Jeg har sett lignende scoringer bli godkjent tidligere. Tvilen bør komme angriperen tilgode.

En seier på Liberty Stadium ville tatt Liverpool opp på 8.plass på tabellen, og det irriterer Johnson at laget fortsatt ligger på 11.plass. Liverpools syvende uavgjorte resultat på 13 ligakamper forlenget lagets ubeseirede kamprekke til åtte kamper. Johnson mener at ett poeng var dårlig betalt for lagets innsats i Wales.

- Vi fortjente mer fra denne kampen, og kunne fort ha reist hjem med en 1-0 eller 2-0 seier, sier han.

- Vi var det eneste laget som så ut til å vinne kampen, men vi fikk ikke ballen i mål og måtte nøye oss med ett poeng. Jeg følte aldri at vi var truet, men Swansea forsvarte seg bra, kjempet og gjorde ting vanskelig for oss.

- Du må ha litt hell med deg foran mål, men vi fikk aldri det. På en annen dag kunne vi ha gjort to eller tre mål. Men slik gikk det ikke. Dersom du ikke kan vinne en kamp, må du sørge for at du ikke taper den, og nå er vi ubeseiret på åtte kamper. Det er en god plattform for oss, og så snart vi får litt hell med oss foran mål vil vi klatre på tabellen.

- Vi skal komme oss til hektene igjen etter denne kampen, og på mandag vi vil begynne å forberede oss til den store kampen mot Tottenham på bortebane.

Johnson forteller ellers at han trives med den offensive friheten han får i Brendan Rodgers sitt system.

- Helt siden jeg slo gjennom på førstelaget til West Ham har jeg vært med fremover og forsøkt å bidra i angrep. Jeg elsker å bli med fremover, og måten Brendan Rodgers ønsker å spille på med offensive sidebacker passer meg veldig godt.

Pepe Reina fikk en smell i ansiktet mot Swansea, men Liverpool Echo tror ikke det vil by på problemer for keeperen å spille mot Tottenham på onsdag.

- Pepe har en kul i ansiktet, men er okay. Sammenstøtet med Nathan Dyer var et uhell, men etter å ha sett situasjonen om igjen ser jeg at Pepe er heldig som ikke pådro seg en langt alvorligere skade, avslutter Johnson.