- Mars vil definere sesongen vår

Charlie Adam mener at mars blir en helt avgjørende måned for Liverpool, som på mange måter vil definere om 2011/12 blir en god eller dårlig sesong.

- Mars vil trolig definere sesongen vår. Vi står foran en kvartfinale i FA-cupen mot Stoke, og en rekke andre store kamper. Målet er fortsatt å kjempe seg inn blant topp fire. Du vet aldri hva som vil skje i denne ligaen, og vi gir aldri opp. Vi må stå på videre, og forsøke å vinne så mange kamper som vi kan. Vi ser frem til resten av sesongen, sier Adam til Liverpool Echo.

Skotten mener at Liverpool må spille opp mot sitt beste for å slå Sunderland i morgen. Han er imponert over at The Black Cats står med sju seire og to uavgjortkamper på sine 13 siste ligakamper.

- Det er utrolig. Martin O'Neill har gjort en fantastisk jobb. Det er de samme spillerne som de hadde tidligere, men en ny mann har kommet inn med nye ideer. Martin har alltid vært en topp manager, både her i England og i Skottland. Jeg har møtt ham et par ganger med mine tidligere klubber, og hans lag er alltid vanskelige å slå.

- Han styrte et topplag i Celtic, og i Aston Villa klarte han å skape noe lignende. Han setter sammen lag som består av en blanding av fysisk tøffe spillere og veldig gode spillere. Han gjorde det svært bra både i Celtic og Aston Villa, så det han nå gjør i Sunderland er ikke flaks. Han vil sette enda mer preg på Sunderland-laget og hente inn sine egne spillere til neste sesong. Da vil de gjøre det enda bedre.

- Det blir en tøff kamp nå som Sunderland spiller virkelig bra, men vi er klare for oppgaven. Vi spilte mot dem i ligaåpningen, og burde ha slått dem da. Men slik er fotballen.

- Sunderland vil mangle noen spillere i morgen, men for meg handler dette om oss. Stemningen i troppen er bra, og vi ønsker å slå tilbake etter tapet sist helg. Vi må bare reise til Sunderland og spille på den måten vi kan. Forhåpentligvis er det godt nok til å ta de tre poengene i morgen.

Adam tror ikke det faktum at lokaloppgjøret mot Everton spilles allerede tirsdag kveld vil virke forstyrrende inn på Sunderland-kampen.

- Vi tenker ikke på den kampen ennå, og jeg er sikker på at Everton ikke tenker på oss ennå heller. Derbyet blir en stor begivenhet, men nå må vi fokusere på Sunderland. Lokaloppgjøret kommer når det kommer.

Adam har ikke gjort mål siden oktober, noe han håper å rette på i morgen. 26-åringen har bare gjort to mål på 33 kamper for Liverpool siden overgangen fra Blackpool.

- Jeg er skuffet over at jeg ikke har gjort flere mål. Men jeg har noe slikt som 11 eller 12 målgivende pasninger, noe som er like viktig som å score. Spillet mitt har vært greit nok, men vi behøver å fungere godt som lag.