- Min beste form på vei

Pepe Reina føler seg friskere og lettere. Sisteskansen tror at han er i ferd med å finne tilbake til spillet som gjorde ham til en av verdens beste keepere.

Reina mistet syv kamper i oktober/november grunnet en hamstringskade, men har holdt buret rent i fire av syv kamper etter at han returnerte mot Wigan. I forrige uke snakket manager Brendan Rodgers om hvor fornøyd han var med Reinas form og hevdet at sisteskansen har de beste årene foran seg i karrieren. Pepe Reina føler at formen er på vei tilbake.

- Jeg er på vei mot mitt beste. Jeg var litt opprørt over meg selv tidligere i sesongen, og det var tid for å vise litt oppofrelse og få en ny start fra null, og det er hva jeg har forsøkte å gjøre. Jeg føler meg friskere og lettere, og jeg er klar for mer, sier Pepe Reina til Liverpoolfc.com.

- Forhåpentligvis har jeg mine beste år fortsatt foran meg. Folk sier at en keeper når sitt beste i 30-årene, og jeg 30 akkurat nå, så forhåpentligvis har jeg mine gylne dager fortsatt foran meg.

Rodgers har tidligere nevnt at Reina har lagt ned ekstra treningsøkter på Melwood.
- Jeg vil bare holde det for meg selv, men jeg forsøkte bare å trene så hardt som jeg kunne og være så profesjonell som jeg kunne, men resten av mine lagkamerater har gjort nøyaktig det samme som meg.

Reina mener det er en samlet laginnsats som har sørget for bedre defensive resultater.
- Det er opp til det defensive arbeidet, kollektiv. Vi er alle sammen om å gjøre disse forbedringene. Jeg har bestandig sagt at et godt lag er bygget opp bakfra, og det er ikke annerledes her. Det er ingen tvil om at desto flere ganger vi holder buret rent, jo bedre er det for laget.

Brad Jones skrev i går under på ny kontrakt med Liverpool.
- Det var helt fortjent. Han har vært stor for denne fotballklubben. Enten han spiller eller ikke, så er han meget, meget profesjonell. Han fortjente det definitivt. Jeg gratulerer ham. Jeg er glad på hans vegne.

Brad Jones vikarierte i Reinas skadefravær.
- Han var fremragende. Han var rolig, moden og modig til tider. Han er en pålitelig keeper, og han kommer til å bli det i lang tid. Han kommer til å holde meg på tå hev, noe som er bra.