- Min sønn er ingen rasist

Luis Suarez' mor, Sandra Suarez, er fortvilet over at hennes sønn har blitt stemplet som rasist, og slår fast at det er så langt fra sannheten som det går an å komme.

- Jeg vet ikke helt om jeg skal le eller gråte når min sønn blir kalt for rasist. Ikke noe kunne ha vært lenger fra sannheten. Det er synd, for frem til dette skjedde hadde det vært et perfekt år for Luis, siteres Sandra Suarez i Liverpool Echo.

Hun mener utestengelsen på åtte kamper, som Liverpool har besluttet å ikke anke, er alt for streng.

- Jeg kjenner min sønn. Jeg vet han må roe seg ned litt, og slutte med gester som den han gjorde mot rivaliserende fans. Men han er ingen rasist. En ting er hans oppførsel på banen. Det at de beskylder ham for å være rasist er noe helt annet. Ikke noe kunne ha vært lenger fra sannheten.

- Jeg er bekymret når han spiller nå. Han må passe seg i tiden som kommer. Jeg er bekymret for hans fremtid. Han har hele fremtiden foran seg, og så har de gitt ham denne merkelappen. Jeg håper han kommer styrket ut av dette, og at han lærer av det. Fotballforbundet setter ham i gapestokk ved å utestenge ham i åtte kamper.