- Min største kamp

Fabio Borini innrømmer at søndagens kamp mot Manchester United blir hans største i karrieren. Spillerne går alltid på banen med selvtillit.

Fabio Borini scoret to ganger for Roma mot Inter og nettet også for Roma i lokaloppgjøret mot Lazio. 21-åringen beskriver Liverpools møte med Manchester United som en enda større kamp.
- Det er slike kamper alle spillere ønsker å spille, sier Borini til Liverpoolfc.com.

- Med tilskuerne, stemningen, resultatet du ønsker å få og fotballen som spilles på banen er det kanskje noe du aldri kommer til å føle igjen. Jeg tror ingen forstår hva du føler under kamp. Jeg vet at det for klubben og fansen er en meget, meget stor kamp og en veldig viktig kamp å møte United.

Borini sammenligner Liverpool-Manchester united med tidligere lokaloppgjør han har vært involvert i.
- Det er annerledes fordi Roma og Lazio spiller på samme stadion, og det gjør det litt annerledes. Men her er trolig Liverpool mot Manchester United en enda større kamp fordi det også er på toppnivå.

Borini ser frem til møtet med United.
- Jeg er ikke nervøs, men det er stor spenning ettersom jeg vet det er en stor kamp. Over hele Europa kommer folk til å se kampen. Min familie vil være på tribunen. Så det er spenning fordi som fotballspiller ønsker du å spille i slike kamper.

Liverpool står uten seier i Premier League denne sesongen.
- Vi går alltid på banen med mye selvtillit fordi vi vet hva vi kan gjøre. Vi gjør det på trening og i kamper, men trolig ikke i hver kamp i 90 minutter, men vi kan gjøre det og forbedre oss mye. Det er et godt nivå å starte på. Dersom du kan forbedre deg, kan du vise forskjellen og se forskjellen.