- Møter med van Gaal

Ian Ayre skal ha flydd ut til feriehuset til van Gaal for samtaler. Nederlenderen ønsker helst en managerjobb, og ønsker ta med seg egne folk. FSG ønsket Martínez som arvtaker for Comolli - mer om lederstrukturen.

Det er Telegraph som melder at Liverpool har startet samtaler med Louis van Gaal, og at Ian Ayre tidligere skal ha dratt til feriehuset hans nær Albufeira for samtaler. Van Gaal skal selv mene han har mer å gi i en rolle som hovedtrener eller manager, men anser Liverpool som en unik mulighet, selv om det betyr han må jobbe i en annerledes rolle.

Van Gaal har vunnet titler i Nederland, Tyskland og Spania, og skal ha et ønske om å ta med seg målvaktstreneren Frank Hoek,  som Pepe Reina har erfaring med fra Barcelona. I tillegg blir hans tidligere assistent Andries Jonker linket, etter at han gjorde det klart at han gir seg i Bayern München etter denne sesongen.

Telegraph hevder at FSG lenge har vært en beundrer av Roberto Martínez, og vurderte han inn som Damien Comolli sin erstatter da de sparket franskmannen tidligere i vår. Spanjolen er nå favoritten for å overta den jobben, men må altså akseptere å samarbeide med van Gaal. Nye samtaler er planlagt neste uke.

FSG skal i tillegg vurdere å opprette enn teknisk direktør, i tillegg til sportsdirektørstillingen Van Gaal er tiltenkt. Denne skal Pep Segura være favoritten til, i følge avisen.