- Nå begynner jeg å finne formen

Andy Carroll uttaler at han endelig begynner å finne tilbake til gamle takter etter overgangen til Liverpool. £35M-mannen synes han er inne i sin beste periode etter at han kom til Merseyside.

I 6-1 seieren over Brighton gjorde Carroll sitt andre mål på tre kamper, og geordien har en stigende formkurve foran ligacupfinalen. Selv tror han at Liverpool-karrieren endelig begynner å skyte fart, etter 13 måneder i sin nye klubb.

- Jeg føler det går bra, og jeg har akkurat kommet i siget. Jeg scorer mål, og jeg føler at jeg spiller bra i kampene nå. Bitene er i ferd med å falle på plass for meg. Dette er den beste følelsen jeg har hatt etter at jeg kom hit. Uten tvil. Jeg føler meg i god form og trygg på meg selv. Jeg tror det vises i mitt spill. Jeg har større aksjonsradius, og er mer involvert. Jeg tror det synes at jeg er lykkeligere og har større selvtillit. Jeg er bare glad for at ting går i riktig retning, uttaler Carroll til The Guardian.

Mot Brighton spilte både Carroll, Luis Suarez og Steven Gerrard fra start samtidig for første gang.

- Det var storartet, og alle tre gjorde mål, sier Carroll.

Gerrards «scoring» blir imidlertid stående som et selvmål av Brighton-forsvarer Liam Bridcutt i de offisielle statistikkene.

- Hele laget spilte bra. Vi fant tonen sammen, og pasningsspillet var bra. Vi fikk målene som har uteblitt tidligere. For meg var det hyggelig å score foran The Kop. Det var en flott pasning fra Stewie. Han fant meg, og det eneste jeg trengte å gjøre var å sette ballen i mål, fortsetter Carroll.

Men selv etter den fine forestillingen mot Brighton innser Carroll at han på ingen måte er garantert en plass i startoppstillingen til søndagens ligacupfinale mot Cardiff på Wembley.

- Vi har en enorm tropp, og alle er kandidater til å spille finalen. Vi har et meget godt lag, og hvem som helst i troppen kan komme inn på laget å spille. Du må bare jobbe hardt på trening. Jeg har aldri spilt i en cupfinale. Jeg håper bare at vi vinner den nå.

- Vi har spilt bra de siste par ukene, og begynner å få sving på spillet. Vi har begynt å gjøre mål. Det er fint å se at Chelsea og Arsenal sliter litt, men vi må sørge for at vi presterer selv også, avslutter Carroll med tanke på den viktige fjerdeplassen i Premier League.