- Nå må vi fokusere på ligaen

Martin Kelly oppfordrer sine lagkamerater til å legge alle tanker omkring ligacupen tilside, og glemme drømmen om Wembley en stakket stund. Høyrebacken mener det er viktig å ha fullt fokus på de to ligakampene som skal spilles før den andre semifinalen mot Manchester City.

- Det er viktig å ta en kamp om gangen, og konsentrere seg om neste kamp, som er Stoke, er formaningen Kelly kommer med i et intervju med Liverpoolfc.tv.

- Vi vil konsentrere oss om lørdagens kamp nå, og så får vi konsentrere oss om andre oppgaver når tiden er inne for det. Dette er en spennende måned, for vi skal spille en rekke kamper på kort tid. Vi vil få mange muligheter, fortsetter han.

- Vi har en stor tropp, så det gjelder å være tålmodig og vente på sjansen.

Kelly spilte hele den første semifinalen mot Manchester City, og er glad for å ha fått et godt utgangspunkt foran returkampen.

- Vi er henrykt over seieren, og ser frem til returkampen der vi vil forsøke å avansere til finalen. Vi skal spille på Anfield, noe som taler til vår fordel når vi får publikum i ryggen. Det var en god prestasjon av laget. Etter at vi fikk scoringen forsvarte vi oss bra. Jeg synes vi, spesielt i første omgang, var det klart beste laget. Vi hadde ballen mest. I annen omgang la vi oss bakpå, da folk begynte å bli slitne. Det var bra vi klarte å holde på 1-0 ledelsen, som vi nå kan ta med oss til hjemmekampen.

- Vi satte inn Carra som midtbanespiller, og kjørte Johno på høyrebacken og spilte med tre midtstoppere mot slutten. Vi ønske å holde på 1-0 ledelsen. Banen til Manchester City er veldig stor, så du blir sliten. Derfor makter City å bryte lag ned, men de klarte ikke å finne veien gjennom vårt forsvar.

- Resultatet viser at uansett hvor vi spiller, så er vi kapable til å vinne. Uansett hvem vi spiller mot. Vi er Liverpool FC, og det bør være motstanderen som frykter oss. Vi har kvaliteter nok i alle ledd til å slå hvem det skal være, og når vi har dagen gjør vi det.

- De mange uavgjortkampene på hjemmebane denne sesongen har vært frustrerende, men det kan skje mot lag som kommer til Anfield, legger seg dypt og spiller for uavgjort. Det kan av og til være vanskeligere å vinne slike kamper. Vi har gjort det veldig bra på bortebane mot de store lagene.

Kelly er fullt klar over at Stoke vil være en vanskelig motstander i morgen. Mannskapet til Tony Pulis ligger på 8.plass i Premier League, og har vunnet tre av sine siste fire bortekamper i ligaen. De slo også Liverpool 1-0 på Britannia Stadium i september.

- Uansett hvem du spør tror jeg alle vil si at Stoke er et vanskelig lag å spille mot. Men dersom vi gjør det vi er gode på, får ballen ned på bakken, spiller vårt eget spill og gjør det vi har trent på, så bør vi få et godt resultat. Men Stoke er et lag med store spillere, som vil komme til Anfield og spille fysisk tøft. Det blir en vanskelig kamp. Alle kamper i Premier League er vanskelige nå til dags, så vi tar ikke noe for gitt. Men vi vil forsøke å få et godt resultat.

Morgendagens kamp vil by på gjensyn med tidligere Liverpool-spiller Peter Crouch, som nylig gjorde to mål for Stoke mot Blackburn.

- Crouch er god i lufta, og han er god med beina også, så vi må passe på ham når han kommer hit. Men vi skal forsøke å gjøre det slik at Stoke må bekymre seg for oss, og ikke omvendt, når vi spiller på hjemmebane. Vi vil være laget som forsøker å spille fotball,. Vi vil forsøke å vise publikum hva vi har gjort på trening, og praktisere det vi har terpet på.

- Lagånden er meget god, og treningene har vært fantastiske. Trenerne som har organisert disse gode øktene for oss skal ha all mulig honnør. Alle spillerne gleder seg til å ta med seg det vi har lært inn i denne kampen.

- Det er viktig at spillerne står samlet både når det går godt og når det går dårlig. Det er slik du får en sammensveiset tropp. Det har vi her nå. Vi ser alle frem til neste kamp.