- Nuri begynner å komme i form

Brendan Rodgers slår fast at Nuri Sahin begynner å finne formen, etter tyrkerens gode spill mot Norwich på lørdag.

Sahin spilte i «hullet» bak spissene på lørdag, slo målgivende pasning til en av Luis Suarez sine tre scoringer og gjorde et mål selv. Brendan Rodgers slår fast at det kun var et spørsmål om tid før Sahin ville vise seg fra sin beste side.

- Han er en spiller jeg følte ville passe inn i vår spillestil og vår måte å jobbe på, med en gang han var tilbake i form, uttaler Liverpool-manageren til The Independent.

- Han har naturlige lederegenskaper. Han er en fin fyr. Han kan styre en kamp taktisk, så han forstår hvordan vi prøver å jobbe og hvordan vi prøver å spille. Han er en veldig fin fyr, som har funnet seg godt tilrette. Forhåpentligvis klarer han å beholde den formen han er i nå.

Sahin står bokført med tre mål på to kamper den siste uken.

- Nuri var en vidunderlig spiller i ung alder i Tyskland, og gjorde det vidunderlig bra i Borussia Dortmund. Han ble kåret til årets spiller i Tyskland året før han gikk til Real Madrid. Der ble han skadeplaget samtidig som han fikk hard konkurranse om en plass på laget av spillere som Khedira, Alonso og Diarra.

- Han er utmerket teknisk, er sulten og ønsker å bevise at han duger.

- Jeg kjente til ham som ung spiller, men faktorer som pris og tilgjengelighet er selvsagt to ting du må ta med i betraktningen som manager. Han var en ung spiller jeg trodde ville passe inn så snart han fant formen, og nå har han gjort nettopp det. Han var kaptein på Dortmund i veldig ung alder, så han har naturlige lederegenskaper. Han har funnet seg veldig godt tilrette, avslutter Rodgers.