- Nyttig med sportspsykolog

Joe Allen er glad for at Brendan Rodgers hentet inn den britiske sportspsykologen Dr Steve Peters i Liverpools støtteapparat.

Dr Steve Peters tilbringer en dag i uken på Melwood, der han ha samtaler med spillere og stab om kravene som stilles til toppidrettsutøvere. Han har jobbet for Anfield-klubben i to måneder.

Peters er mannen som har fått mye av æren for a suksessen til de britiske sykkelrytterne, med Bradley Wiggins i spissen.  Craig Bellamy benyttet seg også av Peters’ tjenester i Liverpool i fjor.

- Jeg har møtt ham, og jeg synes det var meget nyttig, sier Joe Allen om Peters til Liverpool Daily Post.

- Alt du kan komme med eller tilføre som kan gange oss i fotball på noen måte er jeg glad for å ha. Steve er en utrolig person. Det han har gjort i karrieren er meget imponerende. Å tilbringe tid med ham kan bare påvirke deg på en god måte.

- Jeg er ikke så sikker på om den mentale delen ved spillet er viktigere nå om dagen, men den utgjør tydeligvis en rolle i hvordan du spiller.

- Jeg synes det er ganske enkelt å se når det er en spiller på banen som er i god sinnsstemning. Når en spiller strutter av selvtillit, kan du tydelig se en forskjell på hans opptreden.

- Dere kan bare se til de personene Steve har jobbet med. Det er noe vi vil benytte, og jeg er sikker på at han vil hjelpe oss alle i løpet av sesongen.