- Pepe får god hjelp

Jose Reina leder kampen om den såkalte Golden Glove, som tildeles den keeperen som har holdt buret rent i flest ligakamper. Pepe har holdt buret rent i 10 av 24 ligakamper så langt. Manager Kenny Dalglish mener at målvakten får god hjelp av resten av laget, og skryter av lagets defensive spill.

Faktisk er det kun ligaleder Manchester City som har sluppet inn færre mål enn Liverpool.

- Målvakten får ofte anerkjennelsen når laget ikke slipper inn mål, men alle på laget bidrar til at vi holder nullen. Pepe gjorde en veldig god redning sent i kampen mandag kveld, og som resten av laget bidro han til at vi fikk ett poeng, uttaler Dalglish til Liverpoolfc.tv.

- Det spiller ingen rolle om du angriper eller forsvarer deg, hele laget må tas med i vurderingen. De bidrar alle til at vi ikke slipper inn så mange mål, fortsetter skotten.

- Spissene jobber hardt for å bidra, og det gjør hver eneste lagdel. Det er akkurat det samme som skjer når alle bidrar til at vi scorer et mål.

Jose Reina vant Premier League Golden Glove i tre sesonger på rad fra 2005-2008. På 244 ligakamper for Liverpool har han holdt buret rent i 118 av dem. Totalt har han gjort 1094 redninger på disse kampene.

- Individuelle spillere får rettmessig skryt av og til, men det viktigste for oss er hvordan vi fremstår som kollektiv. Det er årsaken til at laget oppnår suksess. Det er en god oppskrift.