- Plasser å kjempe om

Kenny Dalglish ventes å ta ut et sterkt lag mot Brighton, og antyder at hvordan man spiller på Anfield på søndag kan influere hvordan han setter opp laget til Wembley.

Mye tyder på at Kenny Dalglish vil bruke sin vanlige tropp til kampen mot Brighton i FA-Cupens 5.runde, om enn med en og annen forandring. Skadeutsatte spillere som for eksempel Steven Gerrard og Daniel Agger vil kanskje få en pause, men det er ikke forventet at noen av ungguttene utenfor Melwood vil få en mulighet. Manageren antyder tvert i mot at innsatsen i kampen hvor det spilles om en kvartfinale i FA-Cupen, kan komme til å påvirke hvordan han ser på laget til Carling Cup finalen på Wembley neste helg.

- Hvis noen gjør det bra på trening, eller i hvilken som helst kamp, vil det ikke gjøre deres sjanser noe mindre. Hvis noen spiller bra mot Brighton vil det gi et problem med å ta ut laget den påfølgende uka, sier Dalglish til The Guardian.

- Jeg har ingen formening om hvordan laget vil bli da, fortsetter Kenny med hentydning til finalen på Wembley. – Målet nå er å komme til neste runde i FA-Cupen. Vi er i en bedre posisjon enn vi var for et år siden. Vi har fortsatt mye å spille for.

- Det var ingen som likte hva som skjedde i Bolton og jeg ser ingen grunn til å tro at noen ønsker å gjenta det, svarer manageren på hentydning om at hans lag tidligere gjorde en svak kamp borte mot Bolton før viktige cupkamper mot Manchester City og Manchester United. – Alle ønsker å gå videre til neste runde, men det kan de ikke forvente dersom vi spiller slik som vi gjorde mot Bolton. Jeg er sikker på at de som var med og avanserte mot City ikke tenkte på neste kamp mot United. Jeg tror ikke de tenker mer på det (tapet mot Bolton). Hvis de ikke skulle spille så bra som de kan vil det ikke ha noe med at det er en finale like om hjørnet.