- Reina er en toppkeeper

Pepe Reina har ikke levert sin beste form de seneste 18 månedene. Brad Jones slår tilbake mot kritikken som har kommet mot Liverpools førstevalg mellom stengene.

Pepe Reina har spilt 363 kamper for Liverpool, sluppet inn 307 mål og holdt buret rent 162 ganger.
- Du når ikke toppen, der han har vært de seneste fem eller seks årene, dersom du ikke er god  – så enkelt er det – og du blir ikke værende der, sier Brad Jones til Press Association.

- Når han har gjort noen sporadiske feil, er det lett for folk å kritisere en keeper. Jeg tror ingen tviler på Pepe. Jeg tror heller ikke han tviler på seg selv. Han har vært på topp siden han var 17, da han startet å spille for Barcelona, så for min del ville jeg ikke være bekymret. Jeg tror heller ikke han er så bekymret selv.

Brad Jones forteller om godt samhold blant keeperne på Melwood.
- Dere ser i noen klubber at det ikke fungerer. Jeg har sett noen ganger opp gjennom årene hvor folk kommer på kant og keeperne ikke snakker sammen. Men i gruppen her er det gjensidig respekt. Vi forsøker alle å jobbe så hardt vi kan, men samtidig kan enhver av oss spille.

- Denne gruppen her er trolig den hardest arbeidende jeg har sett, og det kan bare være bra å presse hverandre. Peter Gulacsi er her også. Han jobber så hardt som noen hver dag.

- Det er godt for oss å ha en som er like bak og presser oss, fremfor å ha stor avstand hvor noen vet at «det ikke spiller noen rolle hva som skjer fordi jeg kommer til å spille likevel». Jeg tror det er viktig. Vi har en meget god gruppe.