- Resultatene vil komme

Nuri Sahin sier at han vil komme i bedre fysisk form for hver kamp han spiller framover, og at dersom Liverpool fortsetter å dominere kamper spillemessig vil også resultatene komme.

- Det vil ikke bli lett, sier Liverpools tyrkiske midtbanespiller foran kveldens kamp mot Udinese. Ifølge rapporter kan den innlånte 24-åringen være en av dem som blir hvilt til kampen mot italienerne.

- Udinese har mistet noen gode spillere med de har fortsatt et godt lag, fortsetter Sahin til Liverpoolfc.com. – Det vil bli å møte en annerledes type fotball fordi de spiller med tre forsvarsspillere og fem på midtbanen. Det vil bli en ny erfaring for oss, og italienske lag er alltid vanskelige.

- Før jeg kom til Liverpool hadde jeg hørt hvor stor klubben var og alt jeg har sett så langt bekrefter at Liverpool er en virkelig stor klubb. Jeg trives her, jeg venner meg til nye lagkamerater, min nye klubb. Jeg får spilletid og resultatene er blitt bedre.

- Da jeg spilte min første kamp mot Arsenal var jeg ikke i toppform, noe jeg tror Brendan Rodgers har bekreftet.  Han ga meg ekstra tid på treningsfeltet, for at jeg skulle få opp tempoet og kampformen, og for hver kamp framover vil jeg bli bedre fysisk.  Jeg er sikker på at dersom jeg kan orke enda mer og bli hurtigere, da kan jeg hjelpe laget.

- Det er slike kamper som er viktig for de unge spillerne da de spilte mot en motstander fra Premier League, og hvis du taper da er du ute av cupen, forteller Nuri Sahin om kampen mot West Bromwich i Capital One Cup hvor han scoret begge målene i 2-1 seieren til Liverpool.

- Det var litt press på ungguttene og de gjorde det veldig bra. Det var en stor erfaring for dem og en hyggelig kveld for alle. Det er alltid spesielt å score, men dette var spesielt fordi det var mine første mål for Liverpool Football Club. Å score seiersmålet foran våre egne fans var en fin opplevelse og jeg håper jeg kan fortsette å score mange mål.

- Det er viktig at man har en tanke om hvordan fotball skal spilles. Hvis du ser på banen kan du se at vi har vår egen stil, noe vi prøver å utføre hver eneste uke. Det er klart at resultatene kom ikke i de første kampene, men jeg har sett på kampen mot Manchester City og vi spilte virkelig bra, og alle vet at vi skulle ha vunnet mot Manchester United. Det var bare mot Arsenal hvor vi ikke var på vårt nivå. I resten av kampene har vi spilt bra og dominert. Nå har vi fått seire mot West Brom og Norwich. Vi må dominere ute på banen, dominere pasningsspillet, og resultatene vil komme.