- Salg av navnerettigheter på Anfield kan skje

John W. Henry sier klubben kan komme til å selge navnerettighetene på Anfield, men at det ikke er noe de har gått inn for. Målet er å vinne Premier League, men det skjer ikke i år.

I motsetning til det Ian Ayre sa ifjor, da han slo fast at det var uaktuelt å selge navnerettighetene til Anfield, sier John W. Henry at det er noe som kan være en mulighet.

- En navnerettighetsavtale på Anfield kan skje, men kun dersom partneren er rett. Vi har ikke gått inn for det, sier eieren i et intervju med Tomkins Times.

- Denne klubben bør kunne øke inntektene betydelig, men det vil ikke være lett. Jeg mener vi har de riktige folkene på plass for å klare det, men jeg tror ikke det vil skje lokalt. Det må komme fra det globale markedet.

- Det er flere måter å øke inntektene. En storklubb må være overalt. Champions League, Premier League, kommersielt - alle steder som gir mening. Som Manchester City, Chelsea og Manchester United sin suksess har vist - du må ha store ressurser for å forbedre stallen hvert år i Premier League. Du har ikke noe valg.

- Du kjemper ikke om penger - du kjemper for å vinne. Det å vinne Carling Cup ifjor var stort for klubben, og det samme var å komme til finalen i FA-cupen. Supporterne er ryggraden til Liverpool Football Club, og de har vært gjennom mye de siste årene. Våre spillere visste hva cupene betydde for supporterne ifjor. På mange måter var de det eneste de spilte for ifjor, på grunn av den skuffende ligaformen. Vårt mål er å vinne Premier League. Det kommer ikke til å skje i år, men det er først og fremst det vi bygger for. Det vil bare skje dersom prestasjonene våre i ligaen snus om vesentlig.

John W. Henry ble også spurt om UEFA sin innføring av Financial Fair Play - som ikke er noe alle klubber virker å ta hensyn til.

- Meningen med financial fair play i Europa er at klubbene skal leve økonomisk innenfor sine midler. Det er mange klubber i ligaen som støtter financial fair play. Vi mener ligaen selv må lage egne regler, ettersom klubber virker til å ignorere UEFA sine.