- Samed Yesil får spilletid mot Young Boys

Brendan Rodgers bekrefter at Liverpools nye 18-årige spiss vil bli involvert mot Young Boys på torsdag. The Guardian tror at Suso også kan få spille, og manageren istemmer at flere unggutter vil få en sjanse.

- Samed vil bli fulgt opp nøye, han vil bli involvert i kampen i Europa League, bekrefter Rodgers til The Guardian. – Jeg ham spille (for Tyskland) mot England U19 forrige uke hvor han scoret to utmerkede mål og la opp til et til.

Brendan Rodgers er ventet å hvile så godt som hele sin startellever i torsdagens kamp mot Young Boys i Europa League, noe som kan inkludere hans eneste erfarne spissvalg i Luis Suarez og Fabio Borini. The Guardian tror at en annen 18-åring, Suso, også kan få spilletid i Bern.

- Det største for de unge spillerne nå er introduksjonen av Raheem Sterling på førstelaget, noe som har gitt gutter på 7-8 år det eneste du ønsker i livet, nemlig håp, fortsetter Brendan Rodgers. – Hver eneste akademispiller, hver eneste forelder eller verge, har fått håp om at du ung spiller vil spille for Liverpool. Jeg flyttet mange av de unge spillerne opp til Melwood sist uke da det var landskamper og du kunne se det i deres innstilling. De føler at de nå har en sjanse. Og de vil få det. Det er ingen ting som er bedre enn når du ser en unggutt som kommer fram.

- Det er mange som har gjort glimrende arbeid med Raheem over tid. Alt jeg har gjort er å gi ham en sjanse. Det vil bli en sjanse for Yesil og i tillegg en eller to gutter til over de neste månedene.