- Seier vil gi en tilfredsstillende start

Med seier mot Arsenal vil Liverpool stå med fire poeng på tre ligakamper. Det synes Jose Enrique vil være en tilfredsstillende start på sesongen.

- Vi har bare ett poeng i ligaen for øyeblikket, men Real Madrid har startet på samme vis. Det betyr ingenting foreløpig, sier Jose Enrique til Liverpoolfc.com.

- Dersom vi vinner, vil det være en positiv beskjed for alle. Fire poeng på tre kamper, inkludert to kamper mot Manchester City og Arsenal, synes jeg er ok.

- Deretter må vi ha fokus og forsøke å vinne flere kamper. Vi må forsøke å ende blant topp fire – et lag som Liverpool må være der.

Liverpool møter Arsenal på Anfield i morgen. Neste hjemmekamp er mot Manchester United 23. september.

- Jeg synes vi spiller bedre mot den type lag. Vi skal spille på Anfield, det er bra for oss, og dersom vi spiller som vi gjorde mot Manchester City, kan vi beseire dem (Arsenal).

- Vi har en god spillerstall. Noen spillere har reist og noen har kommet inn., men v har en meget god spillerstall.

- Forrige sesong hadde vi også en god tropp  - vi vant en cup og kom til finalen i en annen. I år må vi har mer fokus på ligaen. Jeg vet vi har ytterligere en turnering, Europa League, men vi må fokusere på ligaen og forsøke å komme til Champions League.

 Arsenal har begynt 2012/13-sesongen med to målløse kamper. London-klubben har solgt Robin van Persie, men har hentet inn flere spillere, blant annet Santi Cazorla.

- Arsenal er et fantastisk lag. De har solgt noen spillere som for eksempel Robin van Persie i år, og året før solgte de Samir Nasri, men de henter inn nye spillere og ender likevel blant topp fire.

- Santi Cazorla er en flott spiller, en av de beste. De har et flott lag. Det er fornøyelse å spille mot slike lag, men jeg tror vi kan kjempe mot dem.