- Seier vil være et perfekt løft

Steven Gerrard har tro på Liverpool kan ta sin første ligaseier denne sesongen mot Manchester U, og det vil ikke være noen bedre måte å starte en mer positiv trend på.

- For meg er dette den største kampen, sier Liverpools kaptein til Liverpoolfc.com. – Premier League er den største ligaen i verden og dette er en kamp mellom de to klubbene som har hatt størst suksess.

- Dette er en enorm kamp. Vi er på utkikk etter vår første seier denne sesongen og det finnes ingen bedre anledning til å få vår første trepoenger. Forhåpentligvis kan det igjen være starten på en seiersrekke og klatring på ligatabellen.

- Vi har vært ujevne under sesonginnledningen. Vi var glimrende mot Man City og skulle ha vunnet komfortabelt, og det samme mot Sunderland. Vi fortjente ingen ting mot West Brom og Arsenal, slik at det er viktig å få en seier så fort som mulig. Det er klart at det er ingen du heller vil ta tre poeng fra enn mot United på søndag.

- Det er vanskelig å si hva som er nøkkelen til å vinne disse kampene, fortsetter scouseren. – Jeg tror United må regnes som favoritt etter måten de har startet sesongen på, men med fansen bak oss på Anfield og tidspunktet som kampen spilles på har jeg tro på at dersom vi spiller bra kan vi også ta maksimum med poeng.

- Dette er kamper som dreier seg om små detaljer og den som gjør færrest feil. Jeg tror det vil bli litt forsiktig spill tidlig, og det er vanlig at individuelle feil er forskjellen på tap og seier i kamper som denne. La oss håpe at det ikke vil være en av våre spillere som gjør en feil.

- Everton spilte i et veldig høyt tempo i den kampen, supporterne ga dem god støtte, noe som ga dem en stor fordel, sier Steven om sist Man Utd var på Merseyside, og tapte 1-0 tidligere i høst. – Hvis vi kan få til det, få fansen i ryggen og spille i et tempo som passer oss, da vil det få Manchester United på hælene og som igjen bringer fram feil hos motstanderen.

- Vi må ta vare på våre sjanser. Jeg tror ikke det vil bli mange sjanser i kampen, så vi må benytte de vi får.

- Min form har vært lignende den til laget. Jeg spilte bra mot Man City og i Sunderland, men ikke så bra mot Arsenal og West Brom. Men jeg føler at verken jeg eller laget er langt unna der vi skal være.

- Jeg har spilt i et par forskjellige posisjoner, så jeg har måttet prøve å tilpasse meg den rollen som manageren har bedt meg om. Den rollen jeg fikk mot Sunderland var lignende den jeg har spilt for England, som jeg føler meg komfortabel der.

- Lag så mye lyd som mulig å støtt oss, er meldingen fra kapteinen til fansen. – Supporterne vil ha mye å si på søndag. Forhåpentligvis kan vi spille opp mot vårt beste og det kan bli en fantastisk dag som alle vil huske.