- Shelvey kan bli fast på England

Liverpool-legenden Alan Kennedy tror Jonjo Shelvey kan komme til å spille regelmessig for England i fremtiden dersom han fortsetter utviklingen.

Jonjo Shelvey er tatt med i Englands A-landslagstropp til møtene med San Marino og Polen.
- Jonjo er fortatt ung og har fremdeles mye å lære, men han utvikler seg til en meget god spiller, sier Alan Kennedy til Liverpool Echo.

- Han har gjort det meget bra når han har spilt for Liverpool denne sesongen. Jeg liker det han tilfører laget. Hans arbeidsinnsats er god. Han får ting til skje. Han har evnen til å finne pasningen på den siste tredjedelen av banen. Han har øye for mål.

- Jeg er ikke sikker på om hans beste posisjon er sentralt på midtbanen eller like bak en spiss, men han har innvirkning uansett hvor han spiller.

- Han har komplimentert Steven Gerrard og Joe Allen meget bra når han har spilt ved siden av dem. Han har virkelig dratt nytte av låneoppholdet i Blackpool forrige sesong. Han har skutt fart derfra. Han ser ikke ut til å la seg påvirke av noe.

- Jeg er glad for at han ble tatt ut på England. Jeg håper han nyter opplevelsen. Det er en flott mulighet for ham å imponere Roy Hodgson. Jeg håper han kommer innpå mot San Marino.

- Jonjos målsetting er å etablere seg på Liverpool, og han er kapabel til det. Hvis han klarer det, vil også landskampene for England komme.