- Skal stille med best mulig tropp

Ian Ayre kan ikke garantere at de beste spillerne blir med til Nord-Amerika, men Liverpool skal forsøke å stille med best mulig lag. Flere spillere har et langt EM bak seg og trio er aktuell for OL.

Liverpools tropp starter sesongforberedelsene på Melwood i neste uke. De røde spiller sin første preseasonkamp 21. juli mot Toronto i Toronto. 

Fortsatt vil det ta noe tid før de åtte spillere som har deltatt i EM returnerer. Noen av dem har spilt mer enn andre i Polen og Ukraina, og de vil bli vurdert før avreise til USA. Craig Bellamy, Sebastian Coates og Luis Suarez kan miste USA-turen ettersom trioen ser ut til å bli med i OL. Liverpool er visstnok ikke forpliktet til å stille med sine beste spillere i Nord-Amerika.

- Preseason-turene er kombinasjon av to ting. Det viktigste er å forberede spillerne til sesongen. Det andre er å møte supportere og sponsorer, sier Ian Ayre til Liverpool Echo.

- Vi kan ikke garantere at alle spillerne vil være med under pre-season, men vi vil alltid stille med det beste laget vi kan og ta med oss så mange spillere som vi kan dit bort.

- Vi har hatt spillere som har spilt i lange mesterskap i sommer. Inntil alle er tilbake i klubben og vi har pratet med dem alle, så kan vi ikke ta en avgjørelse om hvem som skal reise. Men vi ser den unike muligheten og vil alltid gjøre vårt beste.

Liverpool skal etter planen returnere til Merseyside fra USA 30. juli. Første kamp i 3.kvalifiseringsrunde i Europa League skal spilles kun tre dager senere.