- Skuffet over resultatet

Brendan Rodgers var skuffet over at Liverpool ikke fikk hull på byllen mot Stoke og dermed sesongens første hjemmeseier, men var stolt over spesielt sine unge spillere.

- Vi er skuffet over at vi ikke vant kampen, kunngjorde Liverpools manager til pressen etter 0-0 mot Stoke. - Innstillingen og hvordan spillerne gikk til kampen var utmerket og vi stod opp i en virkelig fysisk kamp, noe som var et stort pluss.

- Hvis du kan spille fysisk mot Stoke, spesielt med så mange unge og tekniske spillere i laget, da vet du at du vil håndtere det i dine andre kamper.

- Jeg synes at etter hvert som kampen skred frem greide vi å komme fram i gode posisjoner og gjorde bra ting der, men det var bare den siste berøringen eller avgjørelsen som ikke helt tillot oss å score.

- Vi er skuffet over at vi ikke vant, men det er mye positivt å ta fra kampen. Det var også første gang vi holdt buret rent denne sesongen, noe som var viktig.

- Jeg var spesielt fornøyd med hvordan vi holdt det gående. Vi fortsatte å vinne ballen og spilte oss fremover, men det var den siste berøringen som manglet.

- De er en gjeng med store menn som gjør det vanskelig, var reaksjonen til Rodgers da han ble konfrontert med en motstander som til tider synes å spille like mye rugby som fotball. – Det finnes ingen riktig eller gal måte å spille fotball på. Vi har valgt å spille på en helt annen måte.

- Jeg var stolt over de unge spillerne som stod opp mot det og at de erfarne spillerne tok ansvar og vi greide å håndtere det samtidig som vi prøvde å spille vårt spill. Det var herlig å se de unge spillerne takle dette i slike omgivelser. Det lover godt for fremtiden.

- Vi må også rette en stor takk til supporterne. Dette er en klubb som bare har vunnet to Premier League kamper på Anfield dette kalenderåret og det er nesten et år siden klubben vant to ligakamper på råd. Det er ikke mange klubber som da fortsatt får en slik støtte som vi får. Jeg var veldig stolt av både laget og supporterne i dag.

- En må bare ta tiden til hjelp, dessverre, svarte Brendan Rodgers på hva som skulle til for at man skal begynne å vinne hjemmekamper.

- Jeg mener det er en virkelig lys fremtid her. Det er mer eller mindre de samme spillerne som jeg arvet og jeg har hentet inn en eller to som gjør det virkelig bra. Det vil bare ta noe tid.

- Vi arbeider med hva vi har, prøver å finne forskjellige måter og løsninger å score mål på, og når januar kommer får vi se om vi kan forandre på det.