- Smart av Raheem å bli i Liverpool

Førstelagstrener Mike Marsh mener det smarteste trekket Raheem Sterling kan gjøre er å skrive under en ny kontrakt med Liverpool. Scouseren mener at stortalentet vil få best utviklingsmuligheter på Anfield.

- Avgjørelsen om å signere en ny kontrakt er det Raheem selv som må ta. Men han befinner seg på et godt sted, hvor han spiller jevnlig i Premier League. Det sier litt om utviklingen han har hatt i klubben at han som 18-åring blir tilbudt dette også av andre klubber, uttaler Marsh til Liverpool Daily Post.

- Han er allerede landslagsspiller som 18-åring, så neste steg blir å stabilisere seg på dette nivået, fortsetter førstelagstreneren.

Tidligere fotballdirektør i Liverpool, Damien Comolli, råder også Sterling til å fortsette i Anfield-klubben.

- Mitt råd vil være at han signerer kontrakten og blir i Liverpool, så fremt det ikke er noe i klubben som gjør ham virkelig ukomfortabel. Vi forsøkte å ta oss av Raheem så godt vi kunne. Han var et langtidsprosjekt. Jeg synes han bør binde seg til klubben, siteres Comolli av Daily Post.

- Jeg tror ikke dette dreier seg om penger for ham. Han er 18 år, og dette blir en av mange kontrakter han kommer til å signere. Han blir rik uansett. Den viktigste kontrakten, dersom du tenker penger, er den du signerer når du er 31, ikke den du signerer når du er 18, uttaler franskmannen.