- Stemningen blir viktig

Jonjo Shelvey mener at Anfield-publikummet kan hjelpe laget i de neste hjemmekampene mot Hearts, Arsenal og Manchester United. Synes det begynner å fungere spillemessig.

- Jeg tror stemningen vil bli viktig i de kommende kampene. Da vi scoret mot City, kunne du ikke engang snakke til personen ved siden av deg fordi stemningen var så god og lydnivået så høyt, sier Jonjo Shelvey til Liverpoolfc.com.

- Det er godt å ha en slik støtte. Hele tiden mens jeg har vært her, har fansen vært slik som på søndag. Det er derfor dette er en flott klubb å spille for. Fansen er elektrisk.

- Jeg synes det begynner å fungere på banen, jeg tror fansen så det mot City. Men man må ta det steg for steg og kamp for kamp i denne ligaen.

- Vi kommer ikke til å se så langt fremover. Vi har Hearts på torsdag. Vi må vinne den og sørge for at vi går videre til gruppespillet i Europa League. Så vil vi se fremover mot Arsenal.

Shelvey ble byttet inn mot Manchester City allerede i det 5. minutt da Lucas Leiva måtte ut med lårskade. 20-åringen var Liverpools nest beste pasningsspiller i kampen.
- Før kampen sa sjefen til me gat jeg skulle være klar. Da jeg skulle på banen, fortalte ham meg at jeg bare skulle gjøre det jeg hadde gjort i løpet av pre-season.

- Det var fint at sjefen satte meg inn. Det ga selvtilliten min et løft. Forhåpentligvis tilbakebetalte jeg sjefen der ute på søndag.

- Jeg presterte langt bedre enn jeg gjorde på torsdag. Men det handler ikke om meg, men om laget og hvor bra vi spilte som gruppe fordi det er ingen individualister på laget. Vi er bare litt skuffet over at vi ikke fikk med oss tre poeng mot City.