«Sterk interesse for Sahin»

Rory Smith i The Times har svart røde supportere på hvordan han oppfatter Liverpools kommende gjøren og laden i det pågående transfervinduet. Tror Daniel Agger fortsatt kan bli solgt.

Dette er noe av hva journalisten Rory Smith, som har arbeidet mye med Liverpool FC, kommenterte i en webchat angående mulig kjøp og salg på Anfield.

Om Xabi Alonso:
«Det er et bra rykte, men høyst sannsynlig ikke sant.»

Theo Walcott:
«Jeg vil forvente at Liverpool prøver å hente inn en flankespiller, og det kan bli Adam Johnson, en spiller på lån, eller Theo Walcott. Jeg har imidlertid en mistanke om at Liverpool ikke er villig til å gå med på lønnskravene til Walcott, og kanskje vil heller ikke spilleren til Liverpool. Chelsea er en annen klubb som følger situasjonen.»

Nuri Sahin:
«Interessen fra Liverpool er sterk, og den er reell. Spørsmålet er om han ønsker å gå til en klubb som ikke er i Champions League. Liverpool ønsker Sahin på utlån fra Real Madrid, og jeg vil i så fall forvente at han er blinket ut til en av de tre sentrale midtbanerollene. Interessen fra Arsenal synes å ha kjølnet, mens jeg er overrasket over at det ikke har vært mer snakk om hans tidligere klubb Borussia Dortmund.»

Gaston Ramirez:
«Det har vært rykter om at Liverpool har fått tilslag på et bud på £18M, men jeg tror ikke det er noe i det.»

Daniel Agger/Adam Johnson:
«Jeg tror fortsatt det er en god sjanse for at Agger forlater Anfield. Liverpool ønsker £27M (enten £24M i cash pluss Adam Johnson på lån) og City ønsker å betale omtrent £20M (eller £17M pluss Johnson på lån). Min antakelse er at klubbene blir enig om en pris et sted i mellom de nevnte beløp.»

Clint Dempsay/Charlie Adam:
«Jeg tror Dempsay ender opp i Liverpool. Til slutt. Jeg har en mistanke om at Charlie Adam går andre veien, til Fulham.»

Andy Carroll:
«For meg lukter det at Andy Carroll blir solgt til Newcastle 31.august for £16M.»