- Sterling bør ikke nøle med å skrive under

Brendan Rodgers mener det vil være et smart trekk av Raheem Sterling å skrive under en ny kontrakt med Liverpool så snart som mulig, selv om klubber som Chelsea og Manchester City følger tenåringens situasjon nøye.

- Jeg mener det er viktig at klubben skriver kontrakter med sine unge talenter, men jeg mener det er enda viktigere for Raheem at han skriver under, sier Rodgers til The Guardian.

- Dette er en klubb som kommer til å gi unge spillere en sjanse. Raheem har spilt flere kamper enn han kunne ha drømt om denne sesongen, både i Premier League og Europa League. Liverpool Football Club har gitt ham muligheten til å bli landslagsspiller. Så dersom jeg hadde vært Raheem Sterling og hans agenter, ville jeg ha skrevet under kontrakten veldig fort, legger Liverpool-manageren til.

- Denne kontrakten vil ikke være den største kontrakten i hans liv. Den vil han få når han faktisk oppnår noe. Det han har vist så langt er at han har et fantastisk potensial. Hans neste kontrakt igjen, og den etter den neste, vil være store kontrakter. Men dette er Liverpool Football Club. Dersom du er 17 år gammel og spiller fast på laget vil det være veldig dumt å ikke binde deg til klubben svært raskt. Jeg er sikker på at dette vil ordne seg veldig snart.