- Steven setter standarden

Kenny Dalglish utfordrer de andre spillerne i Liverpool til å følge kapteinens eksempel foran mål, og mener Gerrard fortsatt kan ha lenge igjen på fotballbanen.

Kenny Dalglish lot seg selv få 20 minutter som innbytter i den siste hjemmekampen i 1989/90-sesongen, og som var det siste året hvor Liverpool vant ligaen. Det medførte at 39 år gamle Dalglish ble Liverpools eldste spiller etter 2.verdenskrig, og bare Ted Doig (41) og Elisha Scott (39) er eldre spillere som har fått kamper for LFC.

- Den eneste årsaken til at jeg spilte i den alderen var fordi jeg tok ut laget, fleiper den daværende og nåværende manager til Daily Mirror. – Men Steven kan gjøre hva han ønsker, da han er et sjeldent talent, fortsetter Dalglish da samtalen vender over på Steven Gerrard.

- Uansett hva som skjer så vil han være et fantastisk aktivum for oss. Han vil ta vare på seg selv da alle spillerne gjør det i dag. Hvis vi kan passe på ham like godt som Steven gjør med seg selv, hvem vet hva som kan skje.

- Det er sjelden at en slik spiller holder til i samme klubb gjennom hele karrieren. Det er bare noen få av dem nå. John Terry vil være en og vi har et par litt lenger øst på motorveien, mens vi også har et par her.

- De blir stadig sjeldnere, men for de det gjelder er det fordi de er gode nok og er i en fantastisk klubb.

- Steven har opprettholdt et utrolig nivå. Det er han som setter standarden, sier Kenny Dalglish etter at kapteinen skrev historie som scoret tre mål mot Everton tidligere i uka.

- Det første er at en må skape sjanser, det andre er at en må tro en er god nok til å avslutte dem, og det tredje er å sette dem i mål.