- Stevie er en inspirasjon

Pepe Reina beskriver Steven Gerrard som en inspirasjon for lagkameratene etter at lagkapteinen nettet samtlige mål i 3-0-seieren mot Everton. Hyller også Luis Suarez for to målgivende.

Steven Gerrard spilte sin 400.ligakamp for Liverpool og lagde det første hattricket i et Merseyside-derby siden Ian Rush i 1982.
- Stevie er bestandig en nøkkelspiller for oss. Han er en inspirasjon, på og utenfor banen. Han viste i kampen at han er helt skadefri nå og at han kommer sterkt tilbake, sier Pepe Reina til Liverpoolfc.tv.

- Vi alle liker å spille mot Everton fordi det er spesielle kamper. For de lokale spillerne, som Stevie, Spearo og Carra, betyr disse kampene mye, og resten av oss vet hvor viktige disse kampene er for klubben.

Steven Gerrard får de største overskriftene etter kampen, men Pepe Reina ønsker også å trekke frem Luis Suarez som bidro med to målgivende pasninger.
- Honnør til Stevie, han var meget god. Han var på sitt beste igjen og hattricket var fullt fortjent. Jeg vil også nevne Luis (Suarez), spesielt ved den tredje scoringen. Noen ganger kan spisser være litt egoistiske når de ikke scorer, men han var helt uegoistisk da han skapte målet.

Etter tre strake ligatap slo Liverpool tilbake med seier mot byrivalen.
- Jeg er meget glad. Et lokaloppgjør er et lokaloppgjør. En seier betyr mer enn tre poeng, særlig for folk der ute (fansen). Det var en fremragende forestilling. Vi fortjente fullt ut de tre poengene. Jeg synes vi spilte meget bra. Vi kontrollerte kampen, unngikk baklengs og totalt sett synes jeg resultatet var rettferdig.

Liverpool ligger 10 poeng bak 4.plassen når 10 kamper gjenstår.
- Det blir vanskelig. Du må være realistisk, men vi skal kjempe og ikke gi opp. Dette laget har en meget sterk viljestyrke. Vi skal fortsette å kjempe, det er sikkert.

Førstkommende søndag venter Stoke i kvartfinalen i FA-cupen. Seier der betyr en retur til Wembley.
- Vi skal ta en kamp av gangen. Vi har en enda større kamp mot Stoke. Det er et nytt trofé som vi har mulighet til å vinne, og det er det denne fotballklubben ønsker. Det er en cupfinale for oss. Det er en mulighet til å komme tilbake på Wembley, og det gjør oss alle glade.

- Vi har opplevd hva det betyr å komme til Wembley denne sesongen. Det vil bli veldig, veldig spesielt å returnere dit.