- Stewart har vært uheldig

Luis Suarez mener at Stewart Downing har vært uheldig og ikke hatt marginene på sin side denne sesongen. Uruguayaneren er glad for at det endelig ser ut til å løsne for vingen.

Downing gjorde sitt andre mål for sesongen mot Stoke på søndag, men kunne hatt langt flere hadde alle hans forsøk i treverket i løpet av høsten og vinteren gått inn.

- Jeg synes Stewart har vært litt uheldig denne sesongen. Vi vet hvor god spiller han er, og han har funnet seg godt til rette sammen med sine nye lagkamerater. Han har bevist hva han er kapabel til med Aston Villa og England, sier Suarez til Liverpoolfc.tv.

- Han er en spiller som skaper hodebry for forsvarere, og han gir laget variasjon. Det var fint at han scoret igjen nå, da det vil løfte selvtilliten hans mye. Forhåpentligvis var det slutten på uflaksen som har gjort at skuddene hans enten har blitt reddet av keeper eller har truffet treverket. Vi er glade på hans vegne, fortseter uruguayaneren.

Suarez fryder seg også over at hans samspill med Maxi Rodriguez bar frukter i kampen mot Stoke. Duoen stod bak Liverpools første scoring i kampen.

- Vi visste at Stoke var en tøff motstander. De har mange høye spillere, og skaper problemer for oss når ballen er i lufta. Så den beste måten å slå dem på er å spille langs bakken. Det var slik våre to mål kom.

- Vi hadde ikke trent spesielt på slikt veggspill, men alle vet at Maxi er en intelligent spiller, noe han demonstrerte også for sine tidligere klubber, og som han nå viser i Liverpool. Når han får sjansen, presterer han på høyt nivå. Han er god til å være med fremover, og linke opp med spissene. Han gir oss støtte, og så scorer han mål selv også når han får sjansen.

Suarez forventer en ny tøff kamp på Loftus Road i kveld.

- Vi må være forberedt på alt QPR gjør. De har slitt i det siste, og befinner seg i en ligaposisjon hvor du ikke forventet å finne dem da de satte sammen troppen sin før sesongen. Resultatene har ikke gått deres vei i de siste kampene, så nå vil de gjøre alt for å vinne.