- Stor forskjell fra reservelagsfotball

Andre Wisdom synes han har klart seg bra på førstelaget, men innrømmer at overgangen fra reservelagsfotball har vært stor. Han takker seniorspillerne for hjelpen.

Andre Wisdom har tatt steget opp på førstelaget grunnet skader på Martin Kelly og Jose Enrique, og forsvarsspilleren har tatt godt vare på sjansen. Det vil ikke være noen overraskelse om 19-åringen får fornyet tillit mot Everton i morgen.
- Det har vært godt å ta steget opp. Det er meget konkurransepreget og vanskelig, men jeg synes det går bra, sier Andre Wisdom til skysports.com.

- Med spillere som Steven Gerrard, Martin Skrtel, Daniel Agger og Glen Johnson rundt meg blir det litt enklere fordi de har mye erfaring, og den bringer de videre til de unge spillerne.

- Det er vanskelig, men det hjelper virkelig, og det er viktig fordi du trenger mer enn bare kvalitet når du skal spille i Premier League. Du må også være mentalt tilstede.

- Det er vanskelig når du er ung fordi du er vant til å spille reservelagsfotball med kanskje 50 tilskuere. Så det blir et sjokk å spille foran 45000.

Når Everton venter på Goodison Park i morgen, vil trykket fra tribunen være større enn tidligere denne sesongen. Wisdom er fra Yorkshire, mens hans tante og onkel er røde. Han har opplevd Merseysideoppgjør i førstelagssammenheng tidligere, men da som tilskuer.
- Jeg har vært tilstede på dem, og jeg kan se intensitet og gnist i alles øyne. Jeg har spilt i mange derbyer på reserve- og juniorlaget, og selv på de nivåene er det mer konkurransepreget enn andre kamper.

- Det ville være fantastisk å vinne. Everton har hatt en god start på sesongen, men jeg synes også vi har hatt det, selv om resultatene ikke bestandig har gått vår vei. Vi må bare få et gjennombrudd, som vi fikk forrige helg.

- Det har gitt klubben et lite løft. Forhåpentligvis kan vi bevege oss fremover og opprettholde en like god hjemmestatistikk som den vi har borte.