- Suarez elsker engelsk fotball

Brendan Rodgers tror ikke Luis Suarez vil la all kritikken som er blitt angriperen til del medføre at han kommer til å søke seg til en annen liga.

- Han elsker engelsk fotball, svarte Rodgers på dagens pressekonferanse da han fikk spørsmålet om han trodde Luis Suarez kunne bli desillusjonert med livet i Premier League, hvor media, dommere, managere, spillere og fans hos andre lag, synes å ha ham som hovedfiende nummer en.

- Jeg snakker med Luis regelmessig og han elsker den lidenskapen og spenningen som er i spillet vi har her.

- Han er en spiller som er mentalt veldig sterk, som du kan se utfra hvor mye kjeft han har måttet ta i mot. For ham er det faktisk noe som bare motiverer og er en pådriver.

- Han elsker å være i Liverpool. Han elsker byen, klubben og supporterne, så jeg kan ikke se at det vil skje, kommenterer Brendan Rodgers videre om hans toppscorer en gang vil søke seg vekk.

- Jeg synes han var fremragende, forklarer manageren etter at Luis scoret en gang, var nest sist på selvmålet til Baines og fikk feilaktig annullert et seiersmål på overtid mot Everton. – Han er et friskt pust, med sin entusiasme. Han er den eneste skadefri spissen som vi har.

- Han arbeidet utrettelig mot Reading, vi måtte spille med et sterkt lag for å vinne mot Anzhi, og jeg tror mange folk mente at laget og ikke minst han lengst fremme ville være litt slitne. Jeg synes imidlertid den fysiske tilstanden for troppen, og ham i særdeleshet, var utrolig.

- Han er et vidunderlig talent. Han fremprovoserer alltid både positive og negative kommentarer, men først og fremst er han en fantastisk spiller. Han scorer mål, hans uttelling i forhold til antall kamper denne sesongen er fantastisk.