- Suarez er blant verdens beste

Jose Enrique synes Luis Suarez er en av de beste fotballspillerne i verden. Mener uruguayaneren hadde fortjent flere nettkjenninger denne sesongen.

Luis Suarez har scoret 17 mål for Liverpool denne sesongen. Seks av dem har kommet på de ti seneste kampene.
- Dere kan bare se på Luis’ avslutninger i Norwich-kampen for se hvor god han kan være, sier Jose Enrique til Liverpool Daily Post.

- Jeg sa til ham etter kampen: « Luis du fortjener flere scoringer denne sesongen.» Han sa: «Kanskje det blir en forandring på det neste sesong.»

- Han er helt i verdenstoppen. Som Stevie sier, han er fremragende. Han skaper mange sjanser alene. Han kan skape noe ut av ingenting. Han er meget, meget viktig for oss.

Suarez scoret ikke i 4-1-seieren mot Chelsea, men spilte igjen utmerket. De røde kunne ha vunnet enda mer. Ved to anledninger sto treverket igjen i veien.
- Å treffe tverrligger og stolpe så mange ganger, samt også misbruke noen straffespark, viser at vi skaper mange sjanser. Det er ikke bare spissene som skal score, men alle har en slik rolle.

- Det ser ut som en unnskyldning fordi alle sier det samme, men det ville ha vært mer bekymringsfullt dersom vi ikke skjøt eller skapte muligheter for avslutninger. Mot mange, mange lag kunne vi har scoret tidligere og kampene ville ha forandret seg og vi tatt tre poeng.