- Suarez og Gerrard spares mot Anzhi

Liverpool Daily Post skriver at Luis Suarez og Steven Gerrard høyst sannsynlig står over mot Anzhi Makhachkala på torsdag.

Liverpool flyr til Moskva i morgen for Europa League-oppgjøret mot Anzhi. Det forventes at både Luis Suarez og Steven Gerrard er blant flere seniorspillere som blir værende igjen på Merseyside for forberedelser til søndagens ligamøte med Chelsea. Liverpool topper gruppe A etter 1-0-seier mot russerne for to uker siden.  Den seieren og Udineses tap mot Young Boys i Bern gjør at Brendan Rodgers vil prioritere helgens ligakamp mot Chelsea på Stamford Bridge

Liverpool har bare tatt 11 poeng fra de første 10 kampen denne sesongen, og det er den svakeste statistikken på 20 år.

Skrtel kan også bli en av spillerne som blir igjen i England. Dersom Anzhi hadde fått det som de ville, kunne midtstopperen ha spilt for dem mot Liverpool denne uken. Slovaken endte alle overgangsspekulasjoner da han skrev under en ny langtidskontrakt i august.
- Jeg forlenget nylig min kontrakt med Liverpool, og jeg er meget fornøyd med det. Så la oss stoppe der, uttaler Skrtel når han får spørsmål om Anzhis interesse.

 Skrtel kom til Liverpool fra Zenit St.Petersburg i 2008.
- Nivået på russiske fotball har vokst utrolig, i det minste fra da jeg spilte der. Store overganger som tar gode spillere til Russland er ingen overraskelse for meg.