- Suarez vil ha lært

Liverpool vil i kveld ønske Luis Suarez velkommen tilbake etter at totalt ni kampers karantene har gjort at spissen ikke har vært på banen i 2012. Kenny Dalglish mener det har vært en verdifull lekse for søramerikaneren.

Både Steven Gerrard, Andy Carroll og Luis Suarez vil være tilgjengelige til kveldens viktige oppgjør mot Tottenham på Anfield. Spesielt vil øynene være rettet mot Suarez og hans «comeback» etter en drøy måned på sidelinjen, uten at Kenny Dalglish vil love ham å komme rett inn på laget igjen.

- Jeg tror at han har lært noe etter tiden ute, sier Kenny Dalglish til Liverpool Daily Post om Luis.

- Vi er bare henrykt over å ha ham tilbake. Vi kommer ikke til å snakke om hva som allerede har skjedd. Det er utrolig at når noen kommer tilbake slik at man ikke snakker om hva han kan gjøre ute på banen og de målene han har scoret, men vi vil konsentrere oss om det. Vi er mye sterkere som en tropp og som en klubb med Luis tilbake.

- Det er best jeg bruker dem sammen på trening for å se om de kan spille sammen, kommenterer manageren videre om det faktum at Suarez bare har spilt 69 minutter sammen med Andy Carroll og Steven Gerrard, og aldri startet en kamp sammen.

- Andy og Steven har hatt skader. Den fysiske formen til Andy var ikke god da han kom hit, men han avsluttet siste kamp mot Wolves sterkt. Steven var overarbeidet foran kampen mot Wolves etter det antall minutter han spilt mot City, United og Bolton, og som gjorde at han fortjente en pause.

- Luis vil ønske å spille, men det er mye å ta hensyn til. Hvordan de andre guttene har gjort det og det faktum at Luis ikke har spilt på en måned. Det er ingen garanti for at han går rett tilbake på laget, men heller ingen garanti for at han ikke gjør det.

- Laguttaket vil avhenge av hva vi behøver, ikke bare hvem som er tilgjengelig men også hvem vi spiller mot.