- Suarez vil håndtere presset

En hel fotballverden vil ha øynene rettet mot Luis Suarez, når han igjen møter Patrice Evra og Manchester United. Hans manager, Kenny Dalglish, er overbevist om at angriperen vil greie å takle rampelyset.

- Jeg ville tro etter å ha sett ham med Uruguay i sommer, hvor de vant Copa America, at det ikke var første gang han hadde fått tre kameraer presset opp i ansiktet, svarer Liverpools manager til The Times på spørsmål om hvordan han tror at Luis Suarez vil tåle all oppmerksomheten på Old Trafford tidlig lørdag ettermiddag.

- Han er spiller av topp klasse. Han vil forstå hva slike spillere møter og at de betyr store overskrifter. Jeg er sikker på at han vil takle det.

- Han liker ikke all publisiteten. Han foretrekker å gå på arbeid, spille fotball og fortsette sin tilværelse, men en person så talentfull som han vil ikke slippe så lett unna. Han vil imidlertid ikke på noen måte søke rampelyset selv.

- Det er bare uheldig for Luis at han har et fantastisk talent og har suksess i det yrket han har valgt. Jeg er overbevist om at han vil håndtere det like bra som han håndterer hva som skjer på gressteppet. I det minste så er han tilgjengelig og kampklar. Fortiden har han lagt bak seg.